ایران در حال بررسی و پیگیری واردات گاز از روسیه

وزیر نفت اعلام کرد

جیب نیوز ـ محسن پاک‌نژاد در نشست خبری پس از نوزدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و فدراسیون روسیه اظهار کرد: نوزدهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی و تجاری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه برگزار و سند نهایی و تفاهم‌هایی که به دست آمده بود، امضا شد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه کارگروه‌های تخصصی در نشست‌های فشرده و طولانی توانستند سند نهایی را آماده کنند، افزود: این کمیسیون مشترک مسیری است تا بتوانیم از ظرفیت‌های بسیار گسترده‌ای که در ارتباط با تعاملات، به‌ویژه در حوزه اقتصادی بین ایران و روسیه وجود دارد، استفاده کنیم و تفاهم‌ها را پیگیری کنیم.

وزیر نفت تصریح کرد: خوشبختانه آنچه در این نشست مورد تفاهم نهایی قرار گرفته، به‌عنوان یک دستاورد، گذر از تفاهم به حوزه اجراست؛ دستاوردی قابل ملاحظه در این مقطع حساس کنونی و در این شرایط بین‌المللی است.

پاک‌نژاد با بیان اینکه این دستاورد جز با تعامل سازنده و پیگیری‌های مجدانه آقای تیسیلوف به‌عنوان رئیس روسی کمیسیون مشترک و همکارانشان در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف روسیه حاصل نشده است، ادامه داد: جا دارد صمیمانه از ایشان و همکارانشان تشکر کنم که این زمینه را فراهم کردند تا بتوانیم پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در نهایی‌سازی تفاهم‌ها و رفع برخی موانع در بعضی از حوزه‌های مورد علاقه داشته باشیم.

نوشته های مشابه

وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های قابل همکاری میان ایران و روسیه بسیار گسترده است، گفت: هنوز کار زیادی داریم تا بتوانیم از این ظرفیت برای منافع ملی هر دو کشور استفاده بهینه کنیم. این همکاری به‌ویژه در حوزه انرژی و توسعه میدان‌های نفت و گاز قابل ملاحظه است؛ همچنین در بخش‌های مالی، بانکی، حمل‌ونقل، کشاورزی، آموزش، استاندارد و سایر زمینه‌های مورد علاقه دو طرف برای همکاری، امکان انجام کارهای بزرگ وجود دارد.

در ادامه سرگئ تیسیلیوف – وزیر انرژی روسیه با اعلام احساس همدردی خود در رابطه با خانواده جانباختگان و شهدای حوادث دیماه اظهار کرد که این موضوع‌ها به دلیل دخالت‌های دشمنان ایران در خارج از ای کشور رخ داده است.

وی ادامه داد: در این مدت باید اعلام کنم که موفق شدیم تعامل خوبی بین کارگروه های ایران و روسیه برقرار کنیم. از دوست خودم آقای پاک‌نژاد، بابت زحمات ایشان تشکر می‌کنم. در طول سال جاری توانستیم کارها را  به خوبی پیش ببریم و امیدواریم نتیجه عملکرد سال جاری را مشاهده کنیم.

وی افزود: اگر بخواهم مختصر بگویم در این ۱۱ ماه گذشته، پروژه‌ها ۱۴ برابر نسبت به سال قبل موفق بوده و  از دوستان ایرانی بابت مهمان نوازی و اجرای  کمیسیون این چند روز تشکر می‌کنم. امروز سرآغاز همکاری های بین ایران و روسیه است.

دکمه بازگشت به بالا