روس‌نفت: شرکت‌های آمریکایی از بسته شدن تنگه هرمز سود می‌برند

بسته شدن تنگه هرمز بازارهای جهانی را متلاطم کرده، قیمت نفت را به بالاترین حد خود در چند سال گذشته رسانده، تورم جهانی را افزایش داده و رشد اقتصادی در سراسر جهان را تضعیف کرده است.

او افزود: «البته ذینفعان اصلی، شرکت‌های آمریکایی بودند که از مزایای غیررقابتی و توانایی تامین منابع با هزینه بالا بهره‌مند شدند.»

مدیرعامل روس‌نفت هشدار داد که پس از بسته شدن تنگه هرمز، سایر مسیرهای اصلی جهانی مانند تنگه مالاکا، باد المندب و جبل الطارق نیز ممکن است در معرض خطر اختلال قرار گیرند.

سچین می‌گوید اوپک پلاس در حال از دست دادن اقبال خود است

سچین که به دلیل بدبینی‌اش نسبت به همکاری روسیه با سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) شناخته می‌شود، همچنین گفت که گروه اوپک پلاس متشکل از تولیدکنندگان پیشرو نفت، با خروج امارات متحده عربی از این اتحاد، بخشی از پتانسیل خود را از دست داده است.

سچین همچنین گفت که اکثر اعضای اصلی اوپک پلاس از زمان امضای توافق در سال ۲۰۱۶، تولید خود را افزایش داده‌اند. در روسیه، تولید نفت ۱.۵ میلیون بشکه در روز کاهش یافت.

بر اساس گزارش رویترز، سچین گفت: «این یک کاهش ۱۵ درصدی است که باید با سرمایه‌گذاری‌های لازم حداقل ۱۰ تریلیون روبلی جبران شود. ما انتظار داریم که همکاری سرمایه‌گذاری میان کشورهای عضو این اتحاد و کشور ما نیز گسترش یابد.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا